Anlita en expertFastigheterKöksplanering & BadrumsrenoveringKostnader för arbeten

Konsten med att lägga golv 

Posted

Är det dags för kontoret ditt att få nytt golv, eller är din bostad beklädd med golv som inte faller dig smaken är det dags för dig att lägga nytt golv – anlita dom som är bäst på golvslipning. Har du ett gott öga för detaljer, tar dig mer än gärna an snickeriprojekt, är händig och inte minst har ett gott tålamod är det fullt möjligt att på egen hand åta sig att såväl riva som lägga nytt golv. Där ute finns annars ett hav av kunniga och effektiva golvläggare som mer än gärna hjälper dig. Golv kommer i ett brett utbud av material och färger och inte minst mönster och till en början är det dags för dig att finna det som faller dig i smaken för att sedan därefter komma igång. 

För dig som är händig 

Har du ett gott seende när det kommer till snickeri, och är du något händig så är det fullt möjligt att lägga nytt golv på egen hand utan att behöva kalla in experterna. Detta gör det möjligt att spara in på pengarna samtidigt som det blir exakt som du önskar, eller detta är förhoppningen i vart fall. När golvet som du önskar lägga är bestämt är det dags för dig att införskaffa de redskap som kommer att komma till användning. Riv det gamla golvet så att grunden enbart är kvar. Vi är nu redo att lägga det nya, men först måste vi lägga ut ett stegskydd, också känt under namnet underlagsfoam och tejpa fast denna vid väggarna så att den är fast och vi enkelt kan lägga det nya golvet ovanpå. Att lägga golv på egen hand är ett projekt för den händige och kunnige att ta sig an, men för dig som önskar finns det golvläggare där ute som gladeligen hjälper dig. 

Kalla in golvläggarna 

En golvläggare besitter en utbildning och har de rätta kunskaper för att kunna hjälpa dig som önskar lägga nytt golv. Är du osäker på vilket material eller färg du önskar att ditt nya golv ska vara i och vad som passar din bostad hjälper en golvläggare dig med detta. Ålägg ansvaret till en golvläggare att lägga nytt golv åt dig och var så säker på att slutresultatet blir bättre än vad du någonsin kunnat ana. En golvläggare river det gamla golvet, förbereder ytan och behandlar denna, dammar av det nya golvet för att vara säker på att byggdamm inte lägger sig under och lägger slutligen det nya golvet. Att lägga golv är något som sker på ett effektivt och snabbt sätt för att du så snart som möjligt ska få njuta av ditt nya golv utan att ditt hem förblir ett projekt under en längre tid. Tillåt en golvläggare att hjälp dig som önskar lägga nytt golv för att det ska ske på ett korrekt sätt och förhindra att behöva lägga om golvet inom en snar framtid igen.